Search
Filters
Close

Integritetspolicy och GDPR

Gylle Mec AB tillverkar och distribuerar fordonsbelysning, produkter för fordon mm.

Vårt mål är att du ska känna dig säker och vi bryr oss om våra kunder. Det innebär även att vi behandlar personuppgifter korrekt och utifrån gällande lagstiftning.

Vi tar ansvar över personuppgifter som behandlas av Gylle Mec AB och vi använder personuppgifter bara för avsedda ändamål. Vi skyddar personuppgifter mot obehörig åtkomst.

Alla personuppgifter som behandlas inom Gylle Mec AB sker i enlighet med Dataskyddsförordningen som börjar gälla 25 maj 2018 enligt EU (GDPR)

Gylle Mec Behandlar personuppgifter för endast för avsedda ändamål som till exempel:

Kund beställer varor, tjänster, returer eller reklamation från Gylle Mec AB via telefon, mail, sms webbsida eller via tredjepartsplattformar såsom Facebook, Instagram eller LinkedIn.

Inloggningsuppgifter för att beställa varor och tjänster som Gylle Mec AB erbjuder på sina webbsidor eller besöker våra hemsidor och accepterar cookies.

Samt för att kunna skicka varor till kund.

Företagsuppgifter är inte personuppgifter med undantag för enskild firma eller enskild person som har tillgång till Gylle Mec`s tjänster och produkter.

Vi samlar endast in uppgifter för att kunna leverera våra produkter och tjänster samt fakturera eller marknadsföra våra tjänster och produkter.  Det omfattar personuppgifter som:

Namn, adress, postnummer, e-postadress, telefonnummer, identifikationsuppgifter, information om din användning av våra produkter och tjänster, kort uppgifter och även personnummer.

Även bilder och platsinformation kan förekomma.

Om du deltar i en tävling i syfte för marknadsföring för Gylle Mec AB eller anmäler dig till event som företaget andordnar kan dina personuppgifter behandlas.  

När du kontaktar support och lämnar personuppgifter.

Om du besöker eller kommunicerar med oss via våra konton i sociala medier (det vill säga tredjepartsplattformar såsom exempelvis Facebook och Instagram eller linkedIn) kan Gylle Mec AB komma att ta emot information rörande din profil och dina interaktioner på tredjepartsplattformen från leverantören av densamma.

Gylle Mec AB har placerat så kallade ”cookies” i flera av våra digitala kanaler. Genom dessa cookies samlas uppgifter om hur du använder den digitala kanalen.

Personuppgifterna kommer att behandlas av oss endast så länge som det behövs för att uppfylla ändamålen med behandlingen eller för att fullgöra Gylle Mec`s juridiska skyldigheter.

 

Varför behandlar vi personuppgifter

  •         För att kunna fakturera enligt överenskommelse mellan Gylle Mec och kund
  •         För att vårda våra kunder genom erbjudanden och support, kundservice.
  •         För att rikta marknadsföring via Telefon, SMS, mail.
  •         Informera kunder om våra tjänster och produkter
  •         Skicka nyhetsbrev
  •         Förhindra bedrägerier

Personuppgifter kan användas för marknadsanalyser och undersökningar.

Gylle Mec Behandlar inte känslig information om personer med stöd av intresseavvägning.

Gylle Mec AB behandlar personuppgifter av rättslig förpliktelse enligt Bokföringslagen.

Gylle Mec Behandlar personuppgifter för att det är nödvändigt för att kunna svara på kundservice och fullgöra avtal via inköp eller med kund.