Webbshop - handla direkt

Ring oss på 0243-142 10 
Skicka e-post på info@gylle.se

Sök
Filters
Stäng

GYLLE Produkter

GYLLE Produkter

Gylle Mec är ett varumärke med rötterna i sverige och vi har tillverkat produkter till fordonsindustrin sedan 50-talet. Idag tillverkar vi Positionsljus och Markeringsljus med led teknik. Vi har tillverkat led belysning till tunga fordonsindustrin sedan 1997 vi utvecklar och förbättrar våra produkter hela tiden för att säkerställa vår goda kvalitet. Vi gör stickprover ur våran produktion för test i våran egen klimatkammare där vi stressar materialet för att se hur det påverkar våra produkter i olika klimat. Vi gör det rullande för att ständigt utveckla och förbättra produkterna. 

Gylle Positionsljus och markeringsljus med Led teknik

Positionsljus med led teknik som håller länge och förenklar vardagen för lastbilschaufförer. Våra LED positionsljus och markeringsljus har mycket god hållbarhet. Det är riktigt skoj när vi får besök på mässor utav nöjda kunder som har haft våra positionsljus länge utan problem vissa talar om att de haft samma positionsljus i 7 år men vill byta ut de då glaset blivit matt efter stenskott.

Kopior på våra produkter

Det finns många tillverkare på belysning som vill ta efter våran design på ljusbild och vissa säljer produkter som ser helt lika ut men inte är från oss. Vill ni ha Gylles original produkter så syns det tydligt i glaset på våra produkter där ni finner våran logga. Vissa väljer att använda snarlika namn. Om ni är osäkra vad ni fått får ni gärna ta kontakt direkt till oss på Tel. 0243-142 10.  

 

Gylle Ledbaklyktor 

Vi har även egna baklyktor med led teknik som finns i två olika serier en Premium och en som vi kallar ECO som är ett mer ekonomiskt alternativ som vi gjort besparing med att vi använder endast 1 diod med samma goda kvalitet som premium baklyktan. Baklykta ECO 1 led lyser med ett snyggt klassikt men modernt utseende. Premium baklyktan är bestyckad med 21 dioder och därför lite dyrare men konstruktionen är den samma på lyktan hus.